به گزارش نژادرضا مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چایپاره
پویش ملی تغذیه سالم
یکی از اقدامات مهم در کاهش بروز بیماریهای غیر واگیر، افزایش آگاهی مردم است که در همین راستا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هر ساله اقدام به برگزاری پویش ملی آموزش همگانی تغذیه سالم در سراسر کشور می کند. پویش امسال با هدف اطلاع رسانی و اصلاح باورهای نادرست در مورد روغن و چربی ها و با تاکید بر شعار " روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم" از تاریخ 17 تا 30 آذرماه سال جاری برگزار می شود. از جمله اهداف پویش امسال فرهنگسازی در خصوص نقش روغن ها و چربی ها و پیشگیری از بیماری های مزمن یا غیرواگیر با انتخاب روغن مناسب است. براین اساس برنامه غذایی باید به گونه ای تنظیم شود که حداکثر 30 درصد از کالری روزانه از روغن ها تامین شود و می بایست میزان اسید چرب اشباع 10 درصد و اسید چرب ترانس روغن های مصرفی حداکثر تا 1 درصد محدود شود.
نظر دهید